Näyttelijät

Charlie Hunnam "Jax Teller"
Dayton Callie "Wayne Unser"
Katey Sagal "Gemma Teller Morrow"
Kim Coates "Alex Trager"
Maggie Siff "Tara Knowles"
Mark Boone Junior "Robert Munson"
Ron Perlman "Clay Morrow"
Ryan Hurst "Opie Winston"
Theo Rossi "Juice Ortiz"
Tommy Flanagan "Chibs Telford"
William Lucking "Piney Winston"

Charlie Hunnam "Jax Teller" IMDb

Charles Matthew Hunnam syntyi 10. huhtikuuta 1980 Newcastlessa, Englannissa. Hän on ollut naimisissa Katharine Townen kanssa. Charlie on näytellyt yhtä pääosaa tv-sarjoissa Ihan pihalla (Undeclared) ja Älä kerro äidille. mm. elokuvissa Ihmisen pojat, Hooligans, Päämääränä Cold Mountain, Nicholas Nicklebyn elämä ja seikkailut ja Abandon sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Young Americans.

Dayton Callie "Wayne Unser" IMDb

Katey Sagal "Gemma Teller Morrow" IMDb

Catherine Louise Sagal syntyi 19. tammikuuta 1954 Hollywoodissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Kurt Sutterin kanssa ja heillä on tytär Esme (s. 2007). Katey on ollut naimisissa myös Freddie Beckmeierin ja Jack Whiten kanssa. Hänellä on Jackin kanssa lapset Sarah (s. 1994) ja Jackson (s. 1996). Katey tunnetaan parhaiten rooleistaan Pulmuset, Futurama (ääni) ja Teinitytön kasvatusopas tv-sarjoissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jack and the Beanstalk, House Broken ja Intohimon hinta sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lost, Eli Stone, C.S.I., Shield, Aavekuiskaaja ja Boston Legal.

Kim Coates "Alex Trager" IMDb

Kim Coates syntyi 2. tammikuuta 1959 Saskatoonissa, Kanadassa. Hän on naimisissa Dianan kanssa ja heillä on lapset Kyla ja Brenna. Kim on näytellyt mm. elokuvissa Goon, Sacrifice, Silent Hill ja Panttivanki sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako, C.S.I. Miami, Entourage, C.S.I., Tulilinjalla, Todistettavasti syyllinen, C.S.I. New York ja Smallville.

Maggie Siff "Tara Knowles" IMDb

Mark Boone Junior "Robert Munson" IMDb

Mark Boone Junior syntyi 17. maaliskuuta 1955 Cincinnatissa, Ohiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Memento, Pete Smalls Is Dead, Veteen piirretty viiva, Management, 30 päivää kaamosta ja Batman Begins. Mark on vieraillut mm. tv-sarjoissa Carnivàle ja Aina vaarassa.

Ron Perlman "Clay Morrow" IMDb

Ronald Francis Perlman syntyi 13. huhtikuuta 1950 New York Cityssä, New Yorkissa. Hän on naimisissa Opal Stonen kanssa ja heillä on lapset Blake (s. 1984) ja Brandon (s. 1990). Ron on näytellyt mm. elokuvissa Conan the Barbarian, Drive, Alien - ylösnousemus, Acts of Violence, Blade II ja Hellboy I ja II. Hän on työskennellyt myös paljon ääninäyttelijänä.

Ryan Hurst "Opie Winston" IMDb

Theo Rossi "Juice Ortiz" IMDb

Tommy Flanagan "Chibs Telford" IMDb

Tommy Flanagan syntyi 3. heinäkuuta 1965 Glasgowssa, Skotlannissa. Hän on naimisissa Dina Livingstonin kanssa. Tommy on myös ollut naimisissa Jane Fordin ja Rachelin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Smokin' Aces, When a Stranger Calls, Sin City, Pyhimys, Face Off, Alien vs. Predator, Trauma, Gladiaattori ja Braveheart - taipumaton. Tommy on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Detroit 1-8-7, Paljastavat valheet ja 24.

William Lucking "Piney Winston" IMDb

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

Suomi

CDON.com9.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 3

CDON.com17.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 4

CDON.com17.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 5

CDON.com21.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 7

CDON.com59.95 €

Sons of Anarchy

Kausi 1-7